Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Röki

*
Τον περασμένο Ιανουάριο η Sony ανακοίνωσε το κλείσιμο της Guerrilla Cambridge, της δημιουργού εταιρείας του πρόσφατου RIGS για το PlayStation VR. Alex Kanaris και Tom Jones, οι οποίοι εργάζονταν για λογαριασμό της Sony τα τελευταία 14 χρόνια, χάραξαν μετά το κλείσιμο τη δική τους πορεία και ανακοίνωσαν τη δημιουργία ενός νέου studio με την ονομασία Polygon Treehouse. Ο πρώτος καρπός της νέας ομάδας θα είναι το Röki, ένα point-and-click adventure game εμπνευσμένο από την σκανδιναβική μυθοπλασία. Οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο της Tove, η οποία στην προσπάθειά της να σώσει την οικογένειά της θα πρέπει να λύσει γρίφους, να κάνει νέους φίλους που θα την βοηθήσουν στο ταξίδι της και φυσικά να νικήσει τους κακούς. Ο τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2018, ενώ επί του παρόντος δεν έχει γίνει γνωστό σε ποιες πλατφόρμες θα είναι διαθέσιμος. Μέχρι όμως να έχουμε νεότερα για το παιχνίδι, μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω trailer της ανακοίνωσης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*